Over ons

Passie voor schoonheid in handgemaakte juwelen en kunst

Vier de schoonheid van het leven met de unieke, handgemaakte juwelen van TéDéBe Jewels & Art. Goudsmid Tim de Braeckenier doet niets liever dan u voorzien van een juweel dat perfect bij u past. Wij maken bijzondere creaties, die kunnen dienen als onvergetelijk geschenk voor uzelf of iemand anders. We hechten daarbij altijd veel waarde aan vakmanschap, verbeeldingskracht en natuurlijk de tevredenheid van onze klanten. Bij ons bent u zodoende altijd aan het juiste adres voor handgemaakte juwelen in alle prijsklassen.

TéDéBé Jewels & Art

Goudsmid gespecialiseerd in reparaties van juwelen

Uw mooiste juwelen draagt u het liefst een leven lang met u mee. Laat uw sieraden daarom bij ons repareren of aanpassen om er nog langer van te kunnen genieten. Bij TéDéBé Jewels & Art kunt u namelijk terecht voor alle soorten reparaties van juwelen, maar ook voor transformaties van juwelen. Wij maken bijvoorbeeld van dat oude erfstuk een eigentijds juweel dat schittert als nooit tevoren. Voordat we aan deze klus beginnen willen we natuurlijk precies weten op welke manier u het oude materiaal in een nieuw sierstuk verwerkt wilt zien.

Oud goud verkopen of op zoek naar kunst? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. We delen graag onze passie voor schoonheid met u in de vorm van exclusieve kunststukken, die wij tegen een scherpe prijs aanbieden.